Reactie plaatsen

Reacties

De Buyser Monique
3 maanden geleden

Bedankt Caroline voor de prachtige foto´s.Op een mooie locatie en met veel geduld hebben Ranja en Bo enorm genoten van die zondagmorgen.

an van gestel
7 maanden geleden

Bedankt Caroline... Super leuke foto's... Heel erg bedankt voor de aangename namiddag en de snelle service...

Els
9 maanden geleden

Bedankt Caroline voor de prachtige foto's van onze paarden! En ook voor al je geduld en de tijd die je nam als de fotomodellen even niet helemaal meewerkten :-)
Het samen een datum zoeken verliep heel flexibel en na de shoot werden de foto's heel snel bezorgd. Bedankt!

Nicole Michiels
10 maanden geleden

Dat Cel een mooie hond is wisten we al, maar dat Carolien zo'n prachtige foto's van hem kon maken wisten we niet ! Het kiezen was moeilijk omdat ze allemaal mooi waren, toch zijn we erin geslaagd en hangen er nu prachtige exemplaren tegen onze muur! Bedankt !

Anouk Bulteel
2 jaar geleden

Zoooo blij met de mooie foto's!!! Krijg van iedereen complimenten en de vraag wie de goede fotograaf is :-)

Maertens Imelda
2 jaar geleden

ik wens bij deze Caroline te bedanken voor haar prachtige fotoshoot van mijn hengst. Snel, proffesioneel en niet duur, een echte aanrader!

Véronique Peeters
3 jaar geleden

Paarden fotograferen is geen klein kunstje ...Diva wou grazen, er zaten teveel vliegen, ze bleef niet stilstaan...maar jij bleef ongelooflijk geduldig , professioneel, supervriendelijk en niets was teveel gevraagd...
1000 x dank voor de magnifieke foto's van mijn lieve viervoeter en mezelf . Een prachtig souvenir voor de rest van mijn leven ... je levert prachtig werk!

Rating: 4.1666666666667 sterren
6 stemmen